Okategoriserade

Vilka var dina tre viktigaste saker igår?

Vilka var dina tre viktigaste saker igår?

Många deltagare som går eller har gått mina effektivitetskurser får lära sig att prioritera utifrån viktigt. Hur gör du?

Själv tänker jag alltid i viktigt-termer. Gårdagen bestod av dessa tre viktiga saker:

  • HPs tekniker var här och försökte reparera min nya dator eftersom mikrofonerna hade lagt av
  • Boken “Börja skriva framgångsRIKT” redigerades med ännu ett kapitel
  • Webinar-serien “Diskussion skrivar-frågor” fortsatte

Låt mig berätta lite om dessa.

Datorreparationen

Den gick inte alls, kan jag berätta. Efter ytterligare 1,5 timme insåg teknikern att han inte kunde fixa ljudet. De ska återkomma idag, förhoppningsvis, för att byta mikrofon. Funkar inte det heller, säger de att de måste ominstallera hela datorn. Inte kul alls med tanke på att jag betalat tusentals kronor för programvaruinstallationer tidigare.

Boken “Börja skriva framgångsRIKT

Den här boken, som kommer att bli en bibel för alla skrivande personer och ett komplement till min onlinekurs med samma namn, avancerar framåt. Igår redigerade jag avsnittet som handlar om idéutveckling och synopsis. I nedan bild, skapad i Scrivener, kan du se delar av min synopsis för romanen “Porten till friheten” som snart lanseras.

Webinar-serien “Diskussion skrivar-frågor

Som du kanske hört talas om, har jag varje måndag kört gratiswebinar kring skrivar-frågor. Igår var sista delen i serien. Kanske fortsätter jag/vi, kanske inte. Dessa ljuvliga möten baserade på deltagarnas frågor, har resulterat i några härliga inspelningar som du gärna får ta del av. Igår var det min namnsdag och därför gav jag även samtliga deltagare ca 1000 kronors rabatt på min nya onlinekurs “Börja skriva framgångsRIKT“. Om du vill veta mer, hör av dig till mig.

Eftersom mikrofonen inte fungerar i min nya dator, fick jag köra webinariet på den gamla. Så snart jag har klippt inspelningen, kommer jag att lägga ut filmen. Vill du lyssna på några inspelningar? Klicka här, så kommer du till dem.

Ha en ljuvlig dag!

Monica Ivesköld