Okategoriserade

Kreativ tisdag

Kreativ tisdag

Hur var din tisdag? Jag valde en kreativ dito. Fortsätter blogga om detta direkt via den här sidan medan jag funderar över möjligheterna här att även lägga ut användbara annonser för dig. Men ännu har jag inte tagit beslutet. 

Ja jag vet, beslut är första delen i effektivitet. Sedan handlar det om struktur och planering. Efter 30 år som effektivitets- och automatiseringskonsult, vet och kan jag. Ändå har jag inte tagit beslutet. Men det kommer …

Igår valde jag kreativiteten som följeslagare. Mina tre viktigaste uppgifter under dagen var:

  • Redigering av boken “Börja skriva framgångsRIKT” samt även redigering av kursen med samma namn. Avsnittet om idé-utveckling och synopsis med många övningar, blev riktigt bra. Supernöjd! Nu är 167 sidor i boken klara i första redigeringsrundan.
  • Ett av mina uppdrag är som lektör/redaktör/korrekturläsare åt en av mina kunder. Jag valde att arbeta med hennes text under flera timmar. En härlig historia som jag även gör layout på samtidigt som jag granskar den utifrån stavning och grammatik, hur den hänger ihop och delvis som redaktör.
  • Slutligen valde jag att ägna eftermiddagen och kvällen åt att klippa filmer för mina onlinekurser. Ett stort, ständigt pågående arbete. Utifrån nya beställningar var jag även tvungen att preparera för att få igång nya deltagare. Det är en del administration i mitt jobb – både fyrkantigt och kreativt. 😉
    Tyvärr gjorde detta att jag själv missade ett möte med mina fina vänner i den Skrivar-cirkel i Malmö som jag tillhör. Men vi hade redan gjort klart det stora jobbet med att läsa varandras texter och ge feedback på dem. Gårdagskvällen hade cirkeln ett webinar som jag fick avstå ifrån på grund av att jag var tvungen att arbeta.

Jag önskar dig en riktigt fin lill-lördag (onsdag).
Monica