Skip to content
Okategoriserade

Att se om ditt hus och ditt liv

Att se om ditt hus och ditt liv

Jag hoppas, i dessa tider, att du gör som jag; Ser om ditt hus och ditt liv. Själv hade jag tre stora händelser häromdagen.

Larm och försäkringar i huset

Boendet är en viktig del i vårt liv. Själv hade jag besök häromdagen av en montör för Sector Alarm. En av mina kameror fungerade inte som den skulle efter att vi hade haft service och fått bytt alla batterier i huset. En duktig kille som även gjorde om alla testerna för varje del i huset. Så tacksam. Nu fick vi även ny kamera i ett av rummen. Allt fungerar tillfredsställande.

Passa också på att se över dina försäkringar. Vissa försäkringsbolag är helt värdelösa. Det har jag själv fått erfara tidigare.

Inköp av luftkondition

Inför kommande värme  passade vi också på att beställa ny luftkonditionering. Erfarenhetsmässigt minns vi förra sommaren. Då var det varmt och fläktarna räckte inte till. För under 2.000 kronor har vi nu kompletterat med en ny maskin som ska fixa detta.

Motion och golf

Jag har valt golf som min motion. Därför spelade jag nu, häromdagen, min andra golfrunda i Sverige i år. Den nya fina 12-hålsbanan på Kvarnby i Malmö rekommenderas varmt. Ja givetvis hela Hinton Golfklubb med totalt tre banor är bland det bästa i golfväg som hänt mig.

Vill du kika in på mina banor? Klicka här!

Hur tar du hand om din motion?

Ha en strålande dag!
Monica

One comment on “Att se om ditt hus och ditt liv”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *