Okategoriserade

Hur läser du böcker?

Hur läser du böcker?

Är du en person som jag som älskar att läsa fysiska böcker eller böcker på paddan (e-böcker)? Eller är du en person som vill lyssna på ljudböcker?

Om du tillhör den sistnämnda gruppen, tycker jag att du ska prova Nextory. Just nu får du tillgång till ett bibliotek med författare och böcker.

Min kommande roman ”Porten till friheten” kommer snart som både tryckt bok och ljudbok. Exakt när den släpps från förlaget, vet jag inte i dagsläget. Men jag lovar återkomma och berätta för dig så snart jag fått ett datum.

Under tiden kan du prova Nextory. Här finns alla möjliga genrer och förhoppningsvis något som passar just för dig. Klicka bara på länken så kommer du rätt.

Just nu får du prova Nextory gratis i 14 dagar och sedan får du lyssna från 99 kronor per månad. Väldigt fördelaktigt.

Berätta gärna vilken bok du läser just nu. Kan du rekommendera den?

Själv läser jag boken ”Stormsystern” som jag precis börjat på. Andra delen i serien om de sju systrarna. Och du, du vet väl att jag skriver en bokrecension varje vecka (på måndagar) på min bloggsida www.monicaiveskold.se? Nyfiken på vilka böcker jag rekommenderar? Ta en titt på sidan. Här kan du exempelvis se vad jag skrev om del 1 i serien.

Varmt välkommen!
Monica Ivesköld