Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Känslan att måla och fotografera

Känslan att måla och fotografera

Blogg: “Inlägget innehåller annonslänkar från BGA”

Först önskar jag er alla en riktigt härlig Kristi Himmelsfärdshelg!

Jag älskar att måla och fotografera. Redan som liten målade jag massor, eller som min morfar brukade säga ”kludda”. Under åren 1986-1996 ställde jag ut varje år på en av konstrundorna.
Idag erbjudet jag onlinekurser i måleri som många deltagare går och har gått. Under 5 veckor får de lära sig flera olika målartekniker, exempelvis olja, akryl, akvarell, pastell och att teckna kroki. Om du vill veta mer om denna onlinekurs, hör av dig till mig.

För ett antal år sedan gick jag själv en kurs i Konstfotografering. Det syns på omslaget till min bok ”FramgångsRIK & Lycklig” där jag fotograferat klockan ett på natten utan hjälpmedel.

Jag har till och med målat en örn direkt på tapeten i trapphuset. Du kan se den bilden nedan. Den är målad med lackfärger och ganska stor. Jag har gjort många tecknade bilder med pastell. Här ser du bilden ”Fötter och morötter” (dock i svart-vitt). Ja, jag har målat i de flesta tekniker men också skapat bilder som litografier. Här ser du en av mina handkolorerade litografier ”Håll mig hårt”.

  

Fotografering ingår i mina dagliga pyssel. Jag fotograferar mat, som jag gärna lagar och komponerar samt bloggar om (varje fredag) på www.monicaiveskold.se. Mina dagliga promenader i naturen blir också föremål för fotografering.

Men du väljer kanske hellre att köpa färdiga posters? Eller varför inte ramar och fotoalbum? Jag brukar skapa ett fotoalbum varje år utifrån mina alster.

Om du är som jag, vill du kanske prova på att piffa upp hemma. Då rekommenderar jag att du testar BGA som har ett stort utbud. Här finns något för alla smaker. Vill du testa, klicka här på BGA och botanisera.

Om du är sugen på att dekorera, föreslår jag att du går in och kikar på ovanstående länk. Kanske hittar du något som tilltalar dig.

Ha en härlig kreativ vecka!

Monica Ivesköld

2 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan