Okategoriserade

Ljudboken “Porten till friheten” släpps den 15 juli

Ljudboken “Porten till friheten” släpps den 15 juli

Då är det dags – min roman “Porten till friheten” släpps som ljudbok. Lite senare kommer e-boken och i höst släpper förlaget min tryckta bok.

Spänningen är olidlig. Jag är så glad, lite nervös (givetvis) och mycket stolt. Som jag har jobbat med denna roman, den första fristående boken i Henrietta-serien. Ytterligare fyra romaner är på gång.

Lava förlag som ger ut den, har gett mig tillstånd att få bjuda dig på första kapitlet – prologen – inläst av skådespelerskan Susanna Ringblom. Jag hoppas innerligt att du ska gilla min roman. Det är en relationsroman med mycket dramatik och spänning, kärlek och inte minst spännande karaktärer.

Har du ingen ljudboksplattform idag, passar jag på att ge dig en rabatterad lösning nedan.

Annons Nextory

Om du vill lyssna på ljudböcker direkt i din iphone, android eller surfplatta får du genom Nextory tillgång till ett gediget bibliotek med böcker och författare. Givetvis finns min roman “Porten till friheten” bland dessa.

Du får obegränsad tillgång till de mest populära titlarna inom genrer som deckare, romantik, fantasy och ljudböcker för barn direkt i mobilen. Du får prova Nextory helt gratis i 14 dagar och sedan kan du lyssna från 99 kr/mån – om du är intresserad.

För att få tillgång till detta, klicka på länken nedan:
Ja tack, jag vill gärna prova Nextory gratis i 14 dagar!

Jag hoppas innerligt att du gillar min roman! Ha en riktigt mysig stund med den, önskar
Monica