Skip to content
Okategoriserade

Sugen på att vara med i piloten för en minikurs i att skriva deckare?

Sugen på att vara med i piloten för en minikurs i att skriva deckare?

Jag har tänkt gå igång med en minikurs, dvs att träffa dig och andra under 30 minuter per vecka i ett webinar, där vi går igenom ett kapitel åt gången för att skriva en mini-deckare.

Tanken är att du sedan ska skriva själv och lägga ut din mini-text på en sluten FB-grupp som jag fixar.

Skulle du vilja vara med?

Anmäl dig här – via nedan bokning – och svara på frågorna, så hör jag av mig. Din anmälan är INTE bindande.

Ja, tack, jag vill gärna få mer information!

Hoppas vi ses!

Monica Ivesköld

4 comments on “Sugen på att vara med i piloten för en minikurs i att skriva deckare?”

    1. Åh så roligt, Mia! Klart du ska. Vi fokuserar på att skriva spänning. Har du anmält dig via anmälningsformuläret så får du snart information av mig. Om inte, gör det! Eller så kan du skicka ett mail till mig så skickar jag mer info. Välkommen! // Monica

    1. Jag tänkte starta denna så snart jag har tillräckligt med deltagare. Kul att du är intresserad. Information skickas ut till er som anmält er. Tänkte att alla som vill lära och vara med och skriva spänning ska ha möjlighet att delta. Vi använder oss av deckargenren när vi tränar men det går bra att skriva i vilken genre som helst. // Monica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *