Okategoriserade

Semester? Golf, avslappning och lansering av roman, blandat med jobb

Semester? Golf, avslappning och lansering av roman, blandat med jobb

Minikursen i Struktur

Förra veckan var det fokus – när det gäller jobbet – på att jobba som webbredaktör samt förbereda minikursen i Struktur, förutom mina traditionella arbetsuppgifter som gäller att besvara deltagarnas frågor och peppa dem i respektive kurser. På torsdagen den 16e körde jag minikursen i Struktur. Kursen blev så bra att jag och min återförsäljare bestämde att fortsätta erbjuda den. Det är en minikurs i hur du skapar en hållbar dator- och e-poststruktur. Kursen kan lämpligen beställas här. Den är uppdelad i fem små instruktionsfilmer. Totalt tar det ca 2 timmar att gå igenom filmerna. Sen avsätter du egen tid för att bygga datorstrukturen och en motsvarande i din mail. Demonstration och förtydligande kring hur du gör detta i både Outlook och Gmail, finns med i kursen. Dessutom får du ovärderliga tips som du kanske inte hört talas om tidigare.

Här kan du boka kursen: Ja tack, jag vill gärna gå minikursen i Struktur. Priset är endast 500 kr inkl moms.

Golf och avslappning

Det har även blivit en del golf. Skönt att slappna av och få energi mellan varven. Damtävlingen på tisdagen gick sådär. Jag hamnade mitt i resultatlistan. Det var okej eftersom jag blev trea veckan innan. Fredagen blev det mer golf tillsammans med en av mina goda vänner och på lördagen var det dags för den stora Flaggtävlingen på Sofiedal. Första halvlek spelade jag kanon och var mycket nöjd, sen tappade jag spelet. Tur det kommer fler tävlingar.

Eget pluggande – egen utveckling

Spanskkursen som jag pluggar fick fokus när det gäller egen inlärning. Dessutom har jag fått grepp på verben. Skönt!

Jag hann även lära in några metoder för att eliminera ångest. Riktigt bra verktyg för de som tror att vi själva kan påverka vårt sätt att tänka. Metoderna kommer jag att kunna använda när jag coachar eller utbildar i personlig utveckling.

Ett avsnitt ur Joe Dispenzas kurs, hann jag med. Tänkvärt som handlade om hur vi kan klippa befintliga beroenden.

Dessutom påbörjade jag en ny skrivarkurs för att utveckla mitt eget skrivande maximalt. Det är en kurs för alla som vill skriva reseskildringar och det är något som jag inte testat mer än en gång. Ska verkligen bli spännande att få förkovra mig inom gebitet.

Eget skrivande

Men skrivandet då, tänker du kanske … Jo, eftersom jag ägnade en stor del av min vecka åt avslappning och golf, blev förra söndagen min skrivardag. Jag redigerade i den kommande boken Börja skriva framgångsRIKT. Nu återstår endast ett av de tjugo kapitlen. Sen är första redigeringsrundan klar. Men du, som känner mig, vet att jag har många redigeringsrundor innan den går iväg till förlag. Boken kommer att passa till de som går onlinekursen med samma namn.

Måndagen och tisdagen fortsatte jag redigera. Måste klippa rejält eftersom det blev ett stort manus. Det får bli nästa vecka, då jag fortsätter redigera.

Och som grädde på moset, släpptes min roman som ljudbok och e-bok – Porten till friheten – i veckan. Det var den 15 juli – en minnesrik dag. Här ser du länk till boken. Den tryckta släpps till hösten, ifall du är intresserad av den.

Ljudboken finns på alla ljudboksplattformar. Har du inte någon sådan, kan du testa Nextory gratis i 14 dagar. Klicka här på länken och boka dig.

Jag hoppas du också har haft en riktigt skön vecka och önskar dig även en ljuvlig kommande vecka!

Monica Ivesköld
Milord Inspiration (ingår i Resultat Direkt)