Okategoriserade

Rena Spanien-värmen …

Rena Spanien-värmen …

Idag hade jag tänkt måla lite – igen. Men värmen tog bort kreativiteten. Det blev för första gången på många år, lite solbadande här hemma (något som jag annars ägnar mig åt i Spanien).

Så jag läste ut antologin Sommarmystik i vilken jag har en novell. Min novell heter Midsommarnattens irrbloss och idag tänkte jag bjuda på inledningen till den.

Du som känner mig väl, vet kanske, att irrblossen var något som min morfar berättade om för mig, när jag var liten. Trolskt och spännande. Dessutom kom novellen till mig i en situation kopplad till just sjukvården.

Om du är sugen på att köpa antologin, har jag två (2) exemplar kvar här hemma. Ordinarie pris är 159 kr + frakt. Du får köpa den av mig för endast 200 kr inkl frakt.

Skriv omgående om du vill att jag skickar boken!

Några intressanta annonser som jag rekommenderar:

  • Till dig som har husdjur – FirstVet. Här får du hjälp 07-24 varje dag. Klicka på länken för mer information.
  • Vill du testa Nextory gratis i 14 dagar och kanske lyssna på min nysläppta roman “Porten till friheten”? Klicka på länken och läs mer.
  • Sugen på ett utbud av posters och affischer? På BGA kan du få härliga bilder. Klicka på länken för mer information.
  • Dags att börja träna? Köpa häftiga träningskläder? Du hittar utvalda varor på Gavelo. Klicka på länken och testa.
  • Eller kanske du bara vill fräscha till utseendet? Lite ny, spännande kosmetik? Jag rekommenderar att du handlar på Lyko. Gillar dem skarpt och de har bra rabatter och erbjudanden. Klicka på länken och shoppa loss.

Ha en fortsatt ljuvlig vecka!

Monica