Okategoriserade

Hej entreprenör!

Vägen genom Företagarna till entreprenörskap

När jag blev medlem i Företagarna så visste jag inte vad jag skulle förvänta mig av en organisation som har flera tusen medlemmar genom flera hundra olika lokalföretag. Jag ställde mig ständigt frågan om det skulle vara värt att bli medlem, och nu med facit i hand kan jag säga att det var värt varenda krona.

 

Som medlem har jag fått tillgång till värdefulla nycklar i mitt företagande. Företagarna har verkligen hjälpt mig med allt från juridisk rådgivning till företagsförsäkringar och interna utbildningar för att jag ska kunna utveckla mitt arbetsledarskap. Förmånerna är inte oändliga, men de är tillräckliga för att DU ska kunna lyckas i ditt entreprenörskap.

 

När jag fick idén om att driva eget hade jag precis tagit examen, en svår uppgift för någon som inte kunde något som helst om att driva företag. Jag hade ingen runt omkring mig som trodde på att jag skulle kunna driva företag. Aldrig fick jag höra något positivt, utan det var alltid någon som skulle ha en negativ åsikt om hur jag skulle använda mig av min utbildning. Efter många timmars googlande hamnade jag av en slump hos företagarna som kunde hjälpa mig att förverkliga min dröm. Idag står jag stolt på egna ben, och trivs bättre än någonsin med att vara min egna chef.

 

Jag skrev tidigare om nycklar, och jag tänker att det kan hjälpa er i ert eget företagande om ni är medvetna om vilka nycklar jag använder mig av på daglig basis.

  1. På Företagarnas hemsida finns det en flik för ”Guide, tips och goda råd”.
  2. Fliken ”Handböcker och guider” – Min personliga favorit.
  3. Ta vara på att det finns möjlighet för utbildningar.

Hade jag haft koll på dessa tre nycklar när jag först blev medlem hade allt varit lite enklare.

 

Lycka till i ditt företagande!