Golf, Kurser, Onlinekurser, Skriva

Skrivardagboken vecka 38

Skrivardagboken vecka 38

Tisdagen den 15, onsdagen den 16, torsdagen den 17 samt fredagen den 18 september

Tisdagen blev det endast nio hål i damtävlingen i golfen. Tur eftersom jag spelade riktigt dåligt. Väl hemma blev det lunch och lite läsning innan jobbet tog överhanden. Det blev fakturering och annan administration. Därefter ägnade jag kvällen åt att plugga spanska.

Onsdagen skrev jag massor med bloggar och inlägg i sociala medier. Något som oftast ägnar onsdagen åt. Sen blev det att plocka så att ”städpatrullen” som kommer var 14e dag kunde komma till. Ja jag är välsignad med en del hjälp som jag väljer att betala för. På så sätt kan jag i stället unna mig åt att skriva, spela golf och måla, varvat med allt jobb som jag oftast utför sju dagar i veckan.

Torsdagen den 17e var det återigen dags för golftävling. Denna gång var det Rotary-golfen på Tegelberga golfklubb, en kuperad och krävande bana. Det var riktigt kallt och blåsigt när vi gick ut. Endast 6 grader. Vi var inte så många i tävlingen. Jag spelade uruselt, stel som jag var i kylan, men hamnade på femte plats. Här ser du en bild, lånad från Tegelbergas hemsida.

Väl hemma blev det jobb och dagen avslutade med ett webinar för gruppen som går onlinekursen ”Skriva spänning”. De har nu nått avsnitt 4 i den 35 veckor långa kursen och har börjat skriva sitt första kapitel i spänningsromanen. Jag är mycket imponerad av allas prestationer. Så fantastiskt att få läsa deras kreativa alster i den slutna Facebook-gruppen som ingår i kursen. När webinariet var avslutat, klippte jag filmen – långt ut på kvällen.

Fredagen den 18e blev det massor med jobb. Som vanligt om fredagarna följer jag upp alla deltagarna i samtliga de 27 onlinekurser som är igång just för tillfället. Ett Rotary-möte kunde jag delta i digitalt. På kvällen var det uppstart i den digitala onlinekurs som jag anmält mig till i helgen.

Helgen 19-20 september samt måndagen den 21 september

Trots att det var lördag, började jag dagen med att hantera e-post och sociala medier. Sedan blev det en fantastisk onlinekurs i Vedic Art del 2.

Den fortsatte även på söndagen, efter att jag jobbat med e-post och sociala medier.

Underbart nöjd. Här kan du se några av de målningar som jag presterade den här helgen. Uterummet fick återigen fungera som ateljé.

Måndagen den 21e var det jobb hela dagen. Massor med e-post och återkopplingar i sociala medier. Varje morgon bevakar jag initialt Facebook och alla de grupper som jag har igång där, inklusive de slutna där deltagarna befinner sig och vill ha feedback. Jag hanterar även Instagram varje morgon.

En del telefonsamtal blev det också. Rensning av e-posten och upplägg via separata program för återkoppling i sociala medier samt backup av bloggsidan. På eftermiddagen var det dags för webinar med deltagarna i onlinekursen ”Skriva spänning”. De hade nu nått avsnitt 5 och skulle börja skriva kapitel 2 i sina romaner. Så roligt att få följa dem.

 

En mycket givande vecka med andra ord, varvad med jobb och fritidsintressen. Så tacksam för att jag har förmånen att få uppleva allt detta.

Vid pennan

Monica