Hagalunds Kontorshotell

Hagalunds kontorshotell

 

 

Det finns många anledningar till att använda sig av ett kontorshotell.

Om ditt nystartade företag inte är i behov av en stor lokal i början, men ändå vill ha tillgång till tjänster och möteslokaler, eller varför inte ett kök att värma mat i och ta en fikapaus tillsammans med andra. Då kan det vara en bra idé att hyra ett rum, eller fler vid behov, men ändå ha allt runt dig som du behöver.

Du kan också fått ett jobb där du fysiskt inte behöver sitta just i den staden som huvudkontoret befinner sig. Utan kan arbeta någon annanstans och ha tillgång till allt du behöver.

Vad kostar ett kontorshotell jämfört med en egen kontorslokal ?

Om du räknar igenom allt som du behöver vid en egen lokal, så är oftast ett kontorshotell billigare. Vid en egen lokal ska du betala hyra, fastighetsskatt, mötesrum, städning, internet, försäkringar, skrivare, el och det finns säkert mer kostnader beroende på vad man är i behov av.

Hagalunds kontorshotell

I Stockholm finns ett billigt kontorshotell mellan Karolinska och Solna Centrum som heter Hagalunds Kontorshotell. Det ligger nära E4:an om du kör bil, men åker du kommunalt kan du antingen åka buss med SL eller med de eldrivna bussarna som är gratis som går från Odenplan och Sankt Eriksplan.

Du kommer att träffa andra företag som hyr rum på kontorshotellet som ni kanske kan utbyta idéer och hjälp mellan varann.

Vad som ingår

Beroende på hur stort rum du behöver, eller hur många ni är som kanske vill sitta i samma rum eller enskilt finns det olika paketpris att tillgå. Växer ditt företag kan ni boka fler rum men också om ni blir färre så säger du upp dom rummen du inte behöver då uppsägningstiden är kort.

Du får tillgång till ett kök där du kan värma din mat och äta / fika. Det ingår kaffe och frukt och internet finns både trådlöst eller med kabel.

Det finns 2 större konferensrum och 4 mindre som går att boka och är uppdelade i 2 pass. Men behöver du sitta en hel dag och ha ett möte går det att boka bägge passen.

Behöver du kopiera eller skriva ut nått finns det skrivare att utnyttja och du betalar för utskrifterna du behöver.

Kontoret städas och är larmat och har övervakning.

Parkeringsplatser

Kör du bil så finns det parkeringsplatser, men de ingår inte i priset av din hyra av rum.

 

Låter detta intressant ? Välkommen in på vår sida och boka en visning eller ring oss vid frågor.

Lämna ett svar