Skip to content
Okategoriserade

Vill du sänka dina elkostnader ?

Vill du sänka dina elkostnader ?

Alla vill väl sänka sina elkostnader och det finns faktiskt en del som du kan göra enkelt. På sommaren använder vi inte lika mycket el, men nu när det är höst och det blir kallare används det mer el.

Göta Energi tänker på din elkostnad och har en nyprisgaranti och hjälper dig lätt att bli kund. Om du inte sänker din elkostnad jämfört med din tidigare elleverantör så står Göta Energi på mellanskillnaden.

Oanvända rum och möbler

Du kanske har ett gästrum som inte används dagligen. Om du sänker värmen i det rummet och stänger dörren så sänker du din elkostnad. Eller varför inte stänga av värmen helt och sätta på den när du vet att din gäst kommer.

På kvällen kanske du vill krypa upp i soffan med en kopp varmt te. Var står din soffa ? Om den står framför elementet är det en bra idé att flytta den så att elementet står fritt och kan sprida ut värmen bättre i rummet.

Och när det gäller ditt te så är det bättre att värma vattnet i vattenkokaren istället för att sätta på en kastrull på spisen.

Vintersol

Nu när det är mörkt kan man dra ifrån gardinerna från fönstret för att få in mer ljus. Då får du också in ljus och solen värmer upp ditt rum. Vill du sen hindra värmen från att försvinna igen kan du dra för gardinerna igen på kvällen.

Elavtal

En mild och varm vinter gjorde att vi inte använde lika mycket el. Hur vintern blir i år vet vi inte än, men det kan vara en bra idé att titta över ditt elavtal. Göta Energi har ett populärt avtal som kallas för Spot On.

Det är ett rörligt avtal som följer marknadens priser. Och du följer efter med det priset med det billigaste påslaget som är 1 öre.

Bonustimme

Göta Energi har avtal både för privat bruk och företag. Blir du kund hos Göta Energi kan du också aktivera Bonustimmen på Dina sidor. Då tjänar du in en timmes elanvändning varje dag på året som du sedan får ut en gång per år utan att du behöver göra någonting.

Göta energi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *