Böcker, Skriva

Release av Porten till friheten 21 november kl 15.00

Release av Porten till friheten 21 november kl 15.00

Vem är jag – Monica Ivesköld?

Som sjuåring började jag skriva dikter. När jag var tio år och hade fått min första skrivmaskin samt en kurs för att lära mig skriva. Jag skapade böcker och små tidningar som jag delade ut till kompisarna. Dessa illustrerade jag själv, ofta med hjälp av karbonpapper. Och på den vägen är det. Jag målar fortfarande men ställer inte längre ut, vilket jag gjorde 1986-1996.

Jag har gett ut mer än 64 fackböcker i eget namn (samtliga registrerade hos Läromedelsförfattarna). Nu är det dags för roman-debuten.

Några av mina senaste fackböcker och min barnbok, kan du se här:

Häng med! Jag berättar mer om både mig och mitt skrivande samt tipsar om detta.

Här är en länk där du kan anmäla dig. Då får du länken till zoom av mig!

Anmälan till webinariet 21 november kl 15.00

Varmt välkommen!

Monica