Upphovsrätt för författare

Upphovsrätt för författare

Julkalendern 2020

Idag är det den 3 december och du kommer nu – under ett antal dagar – att få värdefulla tips kring upphovsrätt. Du kan vinna! Vill du det? Gå då till www.monicaiveskold.se och kika efter dagens vinst.

Du tävlar så här

Vill du vinna dagens vinst? Lottdragning sker! Dela detta inlägg i sociala medier. Tagga det enligt följande #milordsjul2020. Tagga även mig @monicaiveskold.

I ett antal blogginlägg, tänker jag således berätta lite mer om upphovsrätt – framförallt för dig som är författare/skribent.

Du kommer att få lite kort information om följande:

  1. Upphovsrätten
  2. Det kommande DSM-direktivet
  3. Antologier och ersättning samt Upphovsrätt på jobbet
  4. Citeringsrätten och kopiering

I min bok ”Handbok för textproduktion” (klicka på länken) har jag ett avsnitt om upphovsrätt, copyright och lagar. Detta är något som jag jobbat med i oerhört många år. 

Den här boken kostar 280 kr på nätet + frakt. Idag får du köpa den till rabatterat pris av mig. Du får den för 235 kr + frakt (omkring 65 kr i nuläget). För att beställa den, boka den här:

Eftersom jag är noggrann, valde jag att delta i en kurs nyligen för att höra om det tillkommit några förändringar. Det har det, delvis, eftersom upphovsrätten är i ständig förändring.

Under några dagar kommer jag att berätta om detta. Följ mig!

Monica Ivesköld
Milord Inspiration (ingår i Resultat Direkt)

Lämna ett svar

Till startsidan