Filmtips

Unforgetable – serie på TV – veckans filmtips

Unforgetable – serie på TV – veckans filmtips

4 december – julkalendern

Du kan även tävla – varje dag i min julkalender. Missa inte möjligheten. Gå till www.monicaiveskold.se och se vad dagens vinst är.

Idag berättar jag om en serie – Unforgetable – vad kan då vara bättre än att lära kroppen minnas kroppsminnet som hjälper dig att stänga av tankarna.

Vinsten är ett gratis webinar där du tränar på att stänga av alla tankar och stress. Detta har vi en hel onlinekurs om – Nålsögat (klicka för att läsa mer) – men nu vinner några deltagare en stund med mig via webinar för att minska julstressen. Jag utlovar en riktigt skön avslappning. Exakt datum återkommer jag till.

Du tävlar så här

Vill du vinna dagens vinst? Lottdragning sker! Dela detta inlägg i sociala medier. Tagga det enligt följande #milordsjul2020. Tagga även mig @monicaiveskold.

Lycka till!

Unforgetable

Den här serien har blivit beroendeframkallande för mig. Jag bara MÅSTE titta på den varje kväll. Spännande härliga avsnitt med glimten i ögat och mycket humor.

Det är en amerikansk serie som handlar om polisen Carrie Wells (Poppy Montgomery) som har ett extraordinärt minne (ett tillstånd som kallas hypertymesi), något som innebär att hon kommer ihåg allt som hänt henne. Hon och kollegan Al Burns (Dylan Walsh) arbetar på brottsroteln på New York City Police Department (NYPD).

Bara det att hon har hypertymesi är unikt för en serie och väldigt underhållande. Diagnosen hypertymesi, som seriens huvudperson Carrie Wells har, innebär att en person har en extraordinär förmåga att minnas vad personen gjort bakåt i tiden, vilket gör att en sådan person kan komma ihåg, i detalj, vad de sett och upplevt. Diagnosen är mycket ovanlig.

Här kan du kika lite:

Serien går på Viaplay bland annat.

Missa den inte!

Mycket nöje, önskar

Monica