Okategoriserade

Har du svårt med att välja färg

Sponsrat inlägg i samarbete med K3 Måleri

Visst kan det vara svårt att välja

Vitt, blått, grått, ljust eller mörkt. Har du svårt med att välja färg ? Du har möbler i dina rum men behöver få ny färg på väggar, golv eller tak och vet inte vilken. Vad är det som passar in och hur ser färgen ut när den kommer på väggen ? Ja, det är många frågor och viktiga frågor för att du ska trivas och det blir snyggt.

färg

Färg

Att välja rätt färg för det du ska måla om kan ibland vara svårt. Det finns ett stort urval av olika färger i affärerna och även om du hittat rätt kulör så kanske du väljer fel färg till din vägg. Och att välja rätt pensel för att slippa penseldrag kan vara en djungel. Så varför inte ta hjälp av dom som kan och har den erfarenheten ?!

K3 Måleri har stor erfarenhet av både kulör, färg och kan hjälpa dig med detta. Dom jobbar i Stockholm med omnejd och i Uppsala. Efter kontakt med dom och kanske ett hembesök gör dom allt förarbete som behövs på det som ska målas om. Det du vill ha ommålat eller varför inte tapetserat görs med stor noggrannhet så att du blir nöjd.

Kontakt

För att få kontakt med K3 lyfter du antingen luren och ringer. Men du kan också kontakta dom via deras sida eller mail.

Och du behöver inte skriva i en massa enkäter eller frågor när du vill kontakta dom via deras sida som en del företag har.

Innan du bestämmer dig får du en offert skickad till dig och K3 Måleri har fasta priser på sitt arbete. Har du ROT-avdrag att utnyttja dras det av på din faktura på en gång och du slipper ansöka om det. någon annanstans.

Dessutom så gör K3 Måleri kvalitetskontroller med jämna mellanrum för att se till att deras arbete är på högsta nivå hela tiden.