Okategoriserade

Det ska vara lätt att plugga

Digitalt pluggande

För att man ska uppnå det man vill ska det också vara lätt att plugga. Och idag är det många som har suttit hemma och pluggat. Det gäller både om du har gått eller går i skolan. Men också när det gäller att sitta och plugga för att ta sitt körkort.

Plugga

I en bok bläddrar du i fram och tillbaka för att man ska komma ihåg allt och för att träna på det man inte riktigt kan än. Men för att du ska slippa att sitta med den där boken kan du ladda ner Teoricentralens app på din telefon.

plugga

I appen får du tillgång till både körkortsboken och över 1100 körkortsfrågor som du kan göra. Och vill du sitta framför en dator loggar du lätt in på sidan med ditt medlemskap. Logga in gratis på sidan och gör ett test. Titta runt för att se om detta kan hjälpa dig att plugga lättare.

Du slipper att bära runt och ta med dig boken och kan både läsa och göra prov var du än befinner dig. För din telefon tar du med dig överallt.

Teoricentralen

All information som finns på sidan och i din app uppdateras hela tiden om det är något om ändras när det gäller trafikreglerna. Och frågorna som läggs in är snarlika dom som du sedan kommer att göra på Trafikverket. Dom är inte identiska för det får dom inte vara. Men dom är lika finurligt skrivna i olika situationer för att du ska klara det stora provet.

Körkortsbok, prover och vägmärken är något som du kan plugga på. Men också en stor faktabank som du kan läsa.

Du kanske har suttit med en massa frågor som du inte hittat svar på i boken. Men nu kan du alltså hitta dom på sidan.

Du använder appen lätt och efter att du använt sidan och appen mer och mer uppdateras också frågorna efter din kunskap. Du får svar och förklaringar på proven och kan också se statistik för att se hur du ligger till.

Personlig hjälp finna av körlärare om du behöver mer hjälp genom en chatt så att du slipper vänta på dina funderingar.