Skip to content
Okategoriserade

Boktips “Ledstjärnor : 57 kvinnor om ledarskap” av Ulf Hall

Vad gör Antonia Ax:son Johnsson till en god ledare?

I intervjuer får vi möta några av Sveriges mest framgångsrika ledare – en bred blandning av chefer, styrelseproffs, idrottsledare och designers. Alla är de levande exempel på att ledarskap inte är en fråga om kön för alla är de kvinnor som intervjuas i denna bok.

Ulf Hall ville göra ett positivt inlägg i debatten om att det finns för få kvinnor i ledande positioner. Han valde därför att fokusera på de kvinnor som faktiskt är ledare, vilket resulterade i så mycket som 57 intervjuer.

Antonia Ax:son Johnsson, Lilian Fossum, Tilde Björfors, Wanja Lundby-Wedin, Amelia Adamo, Lena K Samuelsson, för att nämna några. De är chefer, styrelseproffs, designers och idrottsledare. Alla svarar på samma tre huvudfrågeställningar: Vad gör dig till en god ledare? Varför har du lyckats så bra och Hur är du som person? Vill du också läsa denna bok?

Här hittar du flera intervjuer om kvinnor som verkligen har lyckats i näringslivet.

One comment on “Boktips “Ledstjärnor : 57 kvinnor om ledarskap” av Ulf Hall”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *