Skip to content
Okategoriserade

En annorlunda bok

Hepworth David Bakom kulisserna  

Bakom kulisserna är fylld med roliga och intressanta fakta och häpnadsväckande kuriosa om kända människor och nöjesindustrin.

Boken består av välskrivna och lättsamma avsnitt som man kan roa sina vänner med på festen eller vid middagsbordet. Här finns egentligen bara kuriosa blandat med lite humor. Men texterna kan också läsas från pärm till pärm som en fascinerade redogörelse över de villkor och sammanträffanden som skapar nöjeshistorien.

I boken avslöjas bland annat: Varför det inte är Julia Roberts ben som syns på filmaffischen till Pretty Woman Hur Jack Nicholson fick reda på att hans syster egentligen var hans mamma Vem, eller snarare vad, som vann den första Oscarstatyetten för bästa skådespelare Hur det kommer sig att Elvis Presley aldrig turnerade utanför USA Varför Van Halen inte gillar bruna M&M.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *