Okategoriserade

Året runt med pool

Sponsrat inlägg i samarbete med poolgiganten

Poolen året runt

Att ha en pool är härligt, men också någonting man måste sköta om. Innan man skaffar en pool måste man tänka på att det är vissa saker man måste göra under året.

Våren

När våren kommer känns det som sommaren närmar sig. Vi börjar se solen igen och vårkänslorna kommer. Snart är det sommar! Början på våren kan vara lika kall som hösten, men vi vill ändå börja använda vårkläder och vi vet att sommaren snart är här. På våren kan vi börja tänka på att öppna poolen. Så fort det börjar bli lite varmare dag och natt så är det dags! I början får man ha en ganska uppvärmd pool eftersom det fortfarnade inte är tillräckligt varmt i luften.

Sommar

På sommaren kan vi verkligen njuta av vår pool.Bada, leka, simma och träna i poolen. Bjuda över familjen och ha en stor fest i poolen. Sommaren är den tiden då vi verkligen kan utnyttja att vi har pool. Passa på så mycket som det går!

Höst

I början på hösten kan vi fortfarande bada, men så fort det börjar bli lite kallare så är det dags att vinterstänga pool. Då måste man tänka på att göra rent poolen, tömma den på vatten. Kanske lägga isblock för att minska på isspänningen i poolen. Lossa på alla slangar, och se till att poolen är redo för vintern. Kolla upp vad som behöver göras för att vinterstänga just din pool. Gör man det ordentligt så håller poolen år efter år.

Vinter

På vintern är poolen stängd och man får vänta till våren för att öppna upp den igen. Då får man istället leka i snön. Åka skidor, skridskor och allt annat roligt man kan göra i snön. Har ni bastu hemma? Då kan ni värma er i bastun och gå ut och rulla er i snön för att sen springa in i bastun igen och värma er. Istället för poolen få ni använda er av snön! Det är också mysigt.

Även om vi inte kan använda vår pool på vintern så är det faktiskt en stor del av året som vi kan använda poolen. Går ni och funderar på om det är värt att skaffa en pool? Skulle ni fråga mig så är mitt svar absolut! Poolen ger mycket glädje till både vuxna och barn, så satsa på en pool till nästa sommar om ni kan.