Änglakort

Visa alla vem du är och dina innersta känslor och Fredsskapande-kortet

Visa alla vem du är och dina innersta känslor och Fredsskapande-kortet

Idag drog jag dessa kort ur den här kortleken.

Korten säger att det är dags för dig att synliggöra dina äkta känslor och din tro. Detta kort vill att du ska synliggöra vem du verkligen är för både dig själv och omgivningen. Ta en hjärtlig diskussion med någon du håller kär och tillåt andra människor att titta in i ditt innersta. Du kommer att bli spirituellt supportad under processen och korten ber dig vara fullständigt ärlig. Resultatet blir att dina relationer djupnar och du kommer att veta att du är älskad för din egen skull.

Förlåt dig själv! Tala utifrån äkta kärlek. Förlita dig på att du är värd att älska. Ju mer autentisk du är, desto högre energi och succé skapar du i alla dina projekt.

Genom att skapa fred med andra kommer alla argumentationer och missförstånd att lösas. Alla som du har haft diskussioner med är beredda att förlåta och glömma. Var öppen för den andres synpunkter och mjuka upp alla känslor. Genom detta skapar du harmoni. Överlåt åt högre makter att lösa situationen på bästa sätt.

Var villig att förlåta, ha medkänsla med allt och alla – dig själv inkluderat – och acceptera allas ursäkter. Tillåt dig att uppleva humorn i situationen.

Monica