Okategoriserade

Rent vatten borde alla människor sträva efter

Det finns en galleria i Uppsala som har 4 skobutiker. 3 av dem har gått i konkurs och håller just nu på att rea ut och ska stänga igen för gott.

När du startar skobutik så är det också viktigt att du har rent vatten så att du kan jobba på och dricka rent vatten närsomhelst. Även kunder kan behöva ett glas vatten då och då. Tex så kan man också använda patronfilter för att få rent vatten i sina butiker om man säljer skor eller kanske väskor.

Det finns orsaker till varför skobutiker går i konkurs. Än så länge så fungerar ett av skobutikerna och det är Rizzo butiken. Hur kommer det sig då att just 3 av 4 skorbutiker har gått i konkurs? Man har frågat sig för bland folk om deras shoppingvanor och har kommit på följande svar på varför just skoaffärer inte fungerar med fysisk butik längre.

Folk går helt enkelt in på nätet och handlar skor. Det är sällan man köper fel storlek och köper man ett par skor som inte passar kan man alltid skicka tillbaka. Folk verkar inte orka gå in på en skoaffär för att prova skor utan gå heller in på en nätbutik för att i lugn och ro titta på skor. Du kan dessutom bläddra snabbt mellan olika sko märken.

Nu finns det dessutom både skor och annat på nätet som ger främst studenter 10 % rabatt på deras köp. För att vara fattig student är redan jobbigt och jag tycker det är en galant idé om att ge dessa studentvänner ännu bättre deal genom nätet.

Nu finns studentrabatter för 11 miljoner produkter hos en massa kända och väletablerade e-handelsföretag. Som student kan du signa upp dig och ta del av dessa studentrabatter.

Du hittar dem på studentapan här.