Citat

Ray Bradbury-citat

Ray Bradbury-citat

Idag bjuder jag på ett citat av Ray Bradbury – en av mina favoriter

“Remember: Plot is no more than footprints left in the snow after your characters have run by on their way to incredible destinations.”

 

Så sant! Plotten i din berättelse är som fotspår i snön …

Ray Bradbury blev en av mina absoluta favoriter när jag pluggade litteraturhistoria i slutet av 80-talet (innan jag själv började skriva skönlitteratur mer aktivt). Jag hade visserligen redan gett ut ett stort antal fackböcker men endast testat att skriva några mindre noveller etc.

Har du inte läst något av Ray Bradbury, har du mycket kvar att njuta av. Han är fenomenal. Jag har läst hans böcker både på svenska och engelska och rekommenderar flertalet varmt.

Lycka till med skrivandet!

Monica