Okategoriserade

Förhandbeställ min 70e fackbok SKRIVA FACKBÖCKER

Förhandbeställ min 70e fackbok SKRIVA FACKBÖCKER

Min 70e fackbok som heter SKRIVA FACKBÖCKER släpps nu i slutet av november och du kan redan nu förhandsboka den på förlagets hemsida:

Skriva fackböcker – Bokforlaget

Dessutom får du rabatt. Boken kommer att kosta mer när den släpps i internethandeln.

Vad kan du förvänta dig av boken?

Här ser du min premiss för boken SKRIVA FACKBÖCKER:

“I ‘SKRIVA FACKBÖCKER’ guidar jag dig via en resa som sträcker sig från att du identifierar målgrupp och skapar engagerande steg-för-steg-instruktioner till att utveckla en kraftfull struktur och omvandla idéerna till inspirerande facklitteratur som berör och påverkar.”

Välkommen till förlaget med din beställning! Jag lovar att du inte blir besviken.

Monica