Okategoriserade

Introduktion Monica Ivesköld

Introduktion Monica Ivesköld

Du känner säkert mig redan. Men om jag skulle presentera mig djupare, skulle det kunna se ut så här.

Vad tycker du? Får du en bild av mig? Är det något som bör ändras, tycker du?

Mitt namn är Monica Ivesköld, och jag är författare med en passion för att skriva och en djupgående erfarenhet inom effektivitet, ledarskap, mental träning, Chi Neng Qigong, projektledning och skrivande. Jag har tidigare haft 30 framgångsrika onlinekurser i dessa ämnen, men beslutade att lägga ner dem våren 2023 för att gå i pension och därmed fokusera på mitt författarskap.

Under min karriär har jag haft förmånen att publicera 71 fackböcker och två romaner. De senaste fackböckerna med titlar som “Börja skriva framgångsrikt“, “Planera ditt skrivprojekt“, “Skriva fackböcker“, “Redigera framgångsrikt“, och “Handbok för textproduktion“. Mina romaner, “Porten till friheten” och “Elvira och Stig“, har fått mycket positiv respons och har hjälpt läsare att hitta både underhållning och insikter i sina liv.
Väldigt många av de tidigare böckerna var förgängliga eftersom de baserade sig på IT.

Dessutom har jag skrivit två barnböcker: “Pojkarna Bus och de 3 nycklarna” samt “Axel, Erik och sjöodjuret Fnurk“. Samtliga skrivna tillsammans med mina fyra barnbarn. Har en tredje barnbok på gång.

Min ambition är att fortsätta att inspirera genom mitt skrivande. Jag är på jakt efter läsare som delar min passion för högkvalitativa och meningsfulla böcker, både fackböcker och romaner. Har skrivit ytterligare sex romanmanus som jag nu redigerar samt tio nya fackboksmanus.

Visst är det underbart med skrivandet och läsandet?

Monica