Okategoriserade

När folk ringer upp i tid och otid

Nedan är verkliga händelser från telefonförsäljare

Kan ni tänka er att en av bloggarna på blogbiz blev uppringd av en telefonsäljare mitt i natten efter kl 02.00. Denna bloggare trodde först att något tragiskt hade hänt för det är ungefär nattetid man kan bli väckt om något hemskt har hänt. Denna bloggare driver en mycket känd blogg och har vunnit flera skönhetstävlingar. Vi kan kalla hennes blogg för en skönhetsblogg då hon jobbar med skönhet.

Lady Diana och samtal under natten

Tex när Lady Diana av Storbritannien omkom i en trafikolycka i Paris tillsammans med Dodi al Fayed så hände detta under nattetid. De knackade på prins Philip och drottning Elizabeths dörr dvs sovrumsdörr mitt i natten. Det första prins Philip sa var “vad i helvete har Diana gjort nu”. Han visste inte om att det var en olycka utan trodde att skandalen var så pass stor att man var tvungen att väcka honom mitt i natten.

Någon som kanske busringer?

Denna bloggare trodde också först att någon busringde och när personen på andra sidan lät seriös då trodde hon att något hemskt hade drabbat någon i hennes närmaste familj.

Så var det verkligen inte utan det var em otrolig ambitiös telefonförslajare som inte kunde sova och tänkte jobba lite extra. Vad gör man nattetid när någon ringer? Jo man lägger på luren direkt och svarar inte mer. På detta så blockerar man också telefonnumret för att slippa bli störd igen.

Tänk på detta om du själv någon gång jobbar i en kundtjänst att inte ringa konstiga tider så att du blir tagen på allvar. Du ska inte skrämma bort folk om du vill kunna tala till punkt. För många människor lägger tyvärr på luren då de inte är intresserade av telefonförsäljning.

Kungligheter gör bra reklam

Alla kungligheter gör väldigt bra reklam oavsett vad det är de vill göra reklam för.