Personligt, Projekt

God Jul

God Jul

Jag önskar dig en riktig GOD JUL och hoppas innerligt att ditt år har varit lika givande som mitt. Oj så mycket jag har hunnit med.

Det som ligger i pipen och är planerat är följande:

  1. Publiceringen av min barnbok ”Axel, Erik och sjöodjuret Fnurk” – har lanserats
    Här kan du se och läsa mer om den:
    Axel, Erik och sjöodjuret Fnurk (bod.se)
  2. Redigeringen av romanen ”ELVIRA”
  3. Redigering av fackboken ”Skriva fackböcker” med komplett facit för hur du ska göra
  4. Redigering av fackboken ”Smekmånad livet ut” som riktar sig till alla relationspar. En bok som mina deltagare har tiggt mig skriva i närmare 30 år. Den kommer att ge ett lyft till relationen – jag lovar
  5. Samtliga mina onlinekurser ska läggas ner. Jag börjar med att dokumentera och skriva nya fackböcker för de kurser som inte har någon bok idag. Att plocka ner alla filmer för 30 onlinekurser är ett gigantiskt arbete, såvida jag inte säljer verksamheten. Vi får se!
  6. Utrensning av mitt hem inför en flytt till sommaren och ny lägenhet

Julkram

Monica