Böcker

Nästa fantastiska recension för Porten till friheten

Nästa fantastiska recension för Porten till friheten

Du har väl läst min roman? Om inte, gör det, snälla du! Snart kommer nästa fristående roman i serien.

Ännu en fantastisk recension. Den här gången av @cias_bokhylla. Tusen tusen tack!

Boken:
I väntan på svaret om hon hade överlevt natten eller redan var död passerade livet revy.⁠ Dramatiken slog knockout, likt inflammationen i bukspottskörteln. Inom sig såg hon den undertryckta tonårsflickan Henrietta som var på väg till släktingen Volfgang. Skulle hon orka överleva det förnedrande övergreppet som upprepades varje lördag?⁠ Varför är det ingen som ser, ingen som reagerar, ingen som hjälper henne? Hur ska hon bli så stark att hon orkar sätta stopp för hans tilltag? Vågar hon berätta för morföräldrarna? Samtidigt är hon rädd för att hennes alkoholiserade morfar ska konfrontera den elake och självupptagne gubben Volfgang.⁠

📖 📖
Mina tankar:
En bok som jag fastnade i direkt, en riktig bladvändare och författarens debutroman. Innehållet är mörkt och tungt men det finns även lyckliga stunder. Välskriven och med karaktärer som jag tyckte var bra beskrivna. Har hört att det kommer fler böcker i serien som är fristående och jag ser fram emot att läsa fler böcker av Monica. Rekommenderas!
Omdöme: 4/5
Tack @monicaiveskold och @lavaforlag för recex och att jag fick chansen att läsa den här fina boken!
🌸 🌸

 

Tusen tack

Monica