Böcker

Recension Porten till friheten – mitt hjärta värms

Recension Porten till friheten – mitt hjärta värms

Ännu en fantastisk recension. Tusen tack till @evelinasboktips

Du har väl läst min roman? Snart hoppas jag nästa fristående del kommer ut.

Recension om boken: Porten till friheten. Skriven av författaren: Monica Ivesköld. Utgiven av förlaget: Lava förlag. Boken handlar om: I väntan på svaret om hon hade överlevt natten eller redan var död passerade livet revy. Dramatiken slog knockout, likt inflammationen i bukspottskörteln. Inom sig såg hon den undertryckta tonårsflickan Henrietta som var på väg till släktingen Volfgang. Skulle hon orka överleva det förnedrande övergreppet som upprepades varje lördag? Varför är det ingen som ser, ingen som reagerar, ingen som hjälper henne? Hur ska hon bli så stark att hon orkar sätta stopp för hans tilltag? Vågar hon berätta för morföräldrarna? Samtidigt är hon rädd för att hennes alkoholiserade morfar ska konfrontera den elake och självupptagne gubben Volfgang. En stark, tuff och gripande bok. Tung ibland att läsa. Men väldigt bra. Boken får 5 ❤❤❤❤❤ av 5 möjliga ❤❤❤❤❤

 

Tusen tack! Så himla glad jag är över alla fina recensioner!

Monica