Effektivitet, Må bra

Några användbara affirmationer

Några användbara affirmationer

Se om dina relationer

Kanske behöver du se om dina relationer. Det kan vara inom ditt eget föräldraskap eller din relation till dina föräldrar. Föreställ dig en positiv förändring.

Låt inga missförstånd eller jobbiga känslor er emellan få fäste. Förlåt allt som varit och gå vidare. Ta ett första steg till försoning.
Ibland kan det behövas en paus i relationen för att läka. Ge läkningen tid och tålamod men arbeta positivt med den. Var viss om att allt blir bra till slut.

 

Din affirmation för detta blir:

Jag förlåter mig själv och mina felsteg/Jag förlåter allt groll mellan mig och mina föräldrar. Framtiden ser ljus ut. Vi kan starta på nytt.

 

Om du känner till EFT (knackning), kan du även passa på att knacka när du affirmerar.

 

Vänlighet mot din omgivning

Vänlighet och kärleksfullhet ska du tänka lite extra på. Vad de betyder för dig och hur du kan praktisera detta. Sträck ut en hjälpande hand mot din omgivning.

Håll koll på dina tankar! Tillåt enbart tankarna och känslorna som är positiva. Sätt ett gummiband runt handleden. När du tänker negativa tankar, byt handled. På så sätt blir du medveten om dina negativa och destruktiva tankar.

Var vänlig både mot människor, djur och natur. Och framför allt: Var extra snäll mot dig själv!

 

Din affirmation för detta blir:

Idag ska jag värna om mig själv, min omgivning, naturen och alla djur jag möter. Detta kommer att ge mig mer kärlek tillbaka. Energier som jag både släpper och drar till mig. Tacksamheten ska glöda!

 

Otrygghet

Kanske har du– precis som jag stundtals – känt dig otrygg och rädd?

Vi behöver alla beskydd. Föreställ dig att inget dåligt kan hända dig. Enbart goda ting. Även om vi inte förstår alla, har de en mening. Just nu kämpar jag med en massa onödiga utgifter. Saker går sönder och skapar panik inom mig. Jag har sålt mitt hus och ska flytta. Trots detta måste jag lägga ut massor med pengar på onödigheter. Exempelvis var jag tvungen att köpa en ny frys för 17.000 kronor, laga SPA:et för 15.000 kronor osv. Det tär på mina krafter, min ork och tyvärr ökar då min oro.

Men jag intalar mig själv att det har någon mening – även om jag absolut inte kan se den just nu. Jag har varit nödd att affirmera mycket kring denna oro.

 

Din affirmation för detta blir:

Jag är omgiven trygghet och någon som älskar och skyddar mig hela tiden. Även om jag inte kan se denna person, måste jag tro. Jag är trygg. Jag är säker. Jag är fullständigt beskyddad – hela tiden. Problemen kommer att lösa sig. Jag uppnår ny trygghet och det jag har bakom mig gör mig extra stark.

 

Lycka till!

Monica