Okategoriserade

Nu är min 70e fackbok på väg till tryckeriet …

Nu är min 70e fackbok på väg till tryckeriet …

Min 70e bok SKRIVA FACKBÖCKER är på väg till tryckeriet. Den 1 november var sista dagen för redigeringar och omslagsförslag.

Spännande att få se den i tryck. Den ska lanseras på Värmlands bokmässa i slutet av november via förlaget Norén & Slottner/Kleynes.

Här kan du se några av mina senaste böcker. Som du kanske noterar är det många antologier som jag deltagit i. Egentligen är det fler än 30 stycken genom åren, några som e-böcker och andra i tidningar. Men dessa antologier har jag sålt vidare. Har ytterligare två böcker kvar av antologin MINNENAS MUSIK, ifall du är intresserad. Hör av dig så får du ett bra pris på den. (OBS att jag inte tjänar något på dessa. Normalt får vi köpa dem med aningen rabatt men inte alltid.)

Hittills har det således blivit 70 fackböcker och fler är på gång. En roman – PORTEN TILL FRIHETEN – som bygger på en sann historia bland annat om min egen tragiska barndom – har jag gett ut, och många fler är på väg. Nu i november tänker jag skriva ett nytt råmanus med lite spänning.

Två barnböcker har också blivit utgivna och en tredje kommer så småningom.

Ha en fin vecka!

Och om du skriver så kan jag lova lite skrivartips så snart jag landat och fått struktur i min nya lägenhet.

Monica