Böcker, Nanowrimo, Skriva

Min nya roman med arbetsnamnet SJÄLARS SPEGLINGAR

Min nya roman med arbetsnamnet SJÄLARS SPEGLINGAR

Här får du en kort resumé över vad min nya roman handlar om. Jag hoppas du blir sugen på att läsa den – så småningom.

Just nu har jag startat att skriva den i samband med Nanowrimo.

 

“Själars Speglingar” är en gripande roman som väver samman de ödesdigra trådarna i ett antal människors liv, där kärlek, förlust och försoning blir huvudtemat. I denna berättelse möter vi en grupp människor vars öden flätas samman på oväntade sätt. De har alla känt smärtan av förlust och är fast i komplicerade relationer. Från mörka hemligheter och övergrepp till kärlek som trotsar förväntningar, följer vi deras resor mot helande och försoning.

“Själars Speglingar” är en djupdykning i det mänskliga hjärtats skuggor och en hyllning till styrkan som människor visar när de konfronterar livets prövningar. Den här romanen är en oförglömlig berättelse om de universella krafterna av kärlek och överlevnad.

Du får exempelvis möta Solveig och Asbjörn, Folke och Ingrid, Beata, Isabella och Isabellas son Viktor, Elsa och hennes pojkvän Philip samt Kristina – Elsas mamma – samt Ivar och Greta. Givetvis är Henrietta och Anders också med.

Allt startar med Solveigs och Asbjörns bröllop där du får veta mer om samtliga inblandade.

Kan detta vara något?

Monica