Böcker, Hypnos och mental träning, Qigong

Baksidestext för boken Mentala vitaminer

Baksidestext för boken Mentala vitaminer

Idag blir det ingen recension. Däremot en vädjan till dig om synpunkter.

Vad tycker du om den här baksidestexten?

Är det något som är oklart?
Tycker du att jag ska lägga till eller ta bort något?
Uppskattar dina synpunkter, tack.


Upptäck din inre kraft och balans med Chi Neng Qigong och Mentala Vitaminkickar

Gratulerar! Genom att välja denna bok har du tagit det första steget mot att investera i din egen hälsa och välmående. Låt dig guidas av Monica Ivesköld, en erfaren Chi Neng Qigong-instruktör med över tjugo års erfarenhet, på en resa mot att hitta din inre kraft och balans.

I denna inspirerande guide kombineras Chi Neng Qigong – en uråldrig kinesisk praxis för att balansera kropp och sinne – med Mentala Vitaminkickar, en uppsättning tankar och strategier för att stärka ditt mentala välbefinnande. Lär dig hur du kan skapa förutsättningar för att må bättre, minska stress och öka din rörlighet genom mjuka rörelser, meditation och mindfulness, avslappning och avspänning.

Utforska tillsammans med Monica de djupliggande orsakerna till personligt lidande och låt dig inspireras till en helande resa.

Denna bok är fylld med praktiska övningar, användbara tips och personliga berättelser som kommer att hjälpa dig att upptäcka din inre styrka och främja din fysiska och mentala hälsa. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren utövare, är detta din guide till att skapa en mer balanserad och harmonisk livsstil.

Ge dig själv gåvan av hälsa och harmoni – börja din resa idag med Chi Neng Qigong och Mentala Vitaminkickar.


Uppskattar dina synpunkter, tack

Monica