AI

Användningen av AI

Användningen av AI

Frågorna kring användningen av AI är många. Igår berättade jag om hur du kan använda AI för marknadsföring.

Föreställ dig att AI är din sekreterare. Med hjälp av AI kan du få idéer, lära dig nyckelbegrepp eller kontrollera delar av ditt arbete. Men AI kan inte ersätta lärande och värdet av kunskap, fullt ut. AI är inte menad att utföra jobbet åt dig men AI kan hjälpa dig att lära dig snabbare, skriva bättre mm.

Bilden är tillverkad med hjälp av AI.

Här är fem uppmaningar som hjälper dig.

1. Kontrollera stavning och grammatik

Med AI behöver du inte leta efter andra grammatik- och stavningskontrollverktyg. Du kan använda AI för att se till att det du skriver har rätt stavning och skiljetecken.

Detta använder jag dagligen när jag är i slutredigeringsfasen av en ny bok. På så sätt hjälper AI mig där jag blivit blind för min egen text.

2. Få skrivar-idéer

Har du problem med att välja idéer för din text? Du kan be AI om en lista med idéer.

3. Förklara

Har du glömt ett nyckelbegrepp eller vill du ha en repetition när du skriver? Använd en uppmaning för att låta AI förklara de mest komplexa ämnen.

4. Forskning och citat

AI kan hjälpa dig att hitta publicerade forskningsartiklar, artiklar och källor att citera från. Använd en uppmaning för att förvandla AI till din virtuella forskningsassistent.

5. Digitala noteringar

AI kan vara ett bra verktyg för att sammanfatta böcker eller essäer, men se till att boken eller artikeln publicerades före 2021. Använd en uppmaning för att få kvalitetsanteckningar och se till att du inte missar något viktigt.

Jag rekommenderar inte att sammanfatta böcker och material som du inte har läst, eftersom AI kan returnera falsk information. Om du vill sammanfatta material som du inte har läst, är det bäst att tillhandahålla texten för att sammanfatta och alltid dubbelkontrollera med hjälp av en tillförlitlig källa.

Artificiell intelligens, eller AI, har blivit allt mer integrerad i olika aspekter av vårt dagliga liv. En av de senaste innovationerna inom AI är möjligheten att kombinera det med kryptokurser för att få en CBD olja effekt.

Genom att använda AI-algoritmer kan man analysera data och skapa mönster för att förutse trender på marknaden för kryptovaluta time. Genom att använda denna kunskap kan man sedan investera i rätt valuta vid rätt tidpunkt för att maximera avkastningen.

När det gäller CBD olja kan AI också användas för att skapa skräddarsydda doser och blandningar baserat på individuella behov och kroppstyp. Genom att analysera data om kundens hälsa och behov kan AI skapa en formel som ger den bästa möjliga effekten av CBD oljan.

Genom att kombinera AI med kryptovaluta time kan man alltså få en ökad effekt av CBD olja genom att investera på ett smartare sätt och skapa skräddarsydda doser baserat på individuella behov. Detta är bara ett exempel på hur AI kan förändra och förbättra vår vardag på olika sätt.

OBS! Vi är ett gäng skribenter/författare som sammanställt en härlig lite bok i PDF kring de uppmaningar/prompter som du kanske vill testa eller behöver. Den kommer till hösten. Håll utkik!

Monica