Hypnos och mental träning

Det där med hypnos …

Det där med hypnos …

Idag vill jag dela denna härliga hypnos med dig!

Det är Fredrik Praesto som gör den (och jag kan lova, jag har gjort den på många personer tidigare i min dag). 😉

Normalt använder jag inte scen-/street-hypnos utan den får följa med som ett komplement till min coachning. Emil är själv utbildad inom hypnos och vet vad det handlar om.

Att använda hypnos underlättar i många fall. Själv använder jag självhypnos för att minska smärtan som jag ofta har i kroppen (på grund av min reumatism). Jag har hjälpt personer bli av med övervikt, skapa mål och resultat, förbättra skrivandet, öka självförtroendet och mycket, mycket mer, under åren.

Sugen på att veta mer? Hör av dig!

Här är länken till Fredriks hypnosfilm: Hypnos Elva fingrar – YouTube

Varma hälsningar
Monica