Hypnos och mental träning

Tips för hypnos … varför började jag?

Tips för hypnos … varför började jag?

Här kan du se en inspelning om varför Fredrik Praesto lärde sig hypnos.

Själv lärde jag mig hypnos för att minska smärtorna som jag har i samband med reumatism. Sedan har jag använt mig av detta om och om igen.

När jag gick min certifieringskurs fick jag uppleva många tokiga saker. Sedan har jag gått många andra kurser och ständigt byggt på min kunskap.

En av mina mentorer inom detta jobbar på sjukhusen i Skottland (klinisk hypnos), vilket är vanligt i både Skottland och Schweiz. Tyvärr inte lika ”rumsrent” här i Sverige. Jag fick lära mig tala med mitt eget undermedvetna exempelvis. Otroligt användbart.

Min egen önskan om detta startade när jag certifierade mig för NLP – neurolingvistisk programmering – där en av upphovsmännen är Richard Bandler. Han ägnar sig åt hypnos som en del.  Inom NLP ingår bland annat ”Fast fobia-cult”, dvs hur man botar fobier, vilket alla kan göra.

Kom således ihåg att du inte behöver lida, varken via smärtor eller fobier. Allt går att fixa med hypnos.

Monica