Må bra, Personligt

Bota dig alternativt …

Bota dig alternativt …

Visst är det bra att det finns medicin. Tyvärr är det dock ofta så att den botar symptomen men inte sjukdomen. Själv blev jag övertygad om detta efter att ha tagit cellgiftsbehandling mot min reumatism (jag har psoriasis artrit – PA) i tre år.

2006 fick jag diagnosen. Då fick jag börja med cellgifter.

2009 fick jag biverkningarna som höll på att släcka mitt liv. Jag fick en gallblåseinflammation som spred sig till bukspottskörteln och inga mediciner i världen bet på den. Läkarna stod handfallna och jag insåg att jag kanske skulle dö.

Om jag överlevde, lovade jag mig, skulle jag lära mig mer om kroppen och utbilda mig i alternativa metoder.

Jag överlevde!

Så jag skaffade mig certifikat i Chi Neng Qigong som jag hade utövat sedan 2000. Med hjälp av rörelserna blev min kropp smidigare. Jag slapp ha så ont. Qigong när den är som djupast, är en blandning av rörelser, mindfulness och meditation. Jag tog certifikatet och fick på så sätt hjälpa andra till en sundare kropp.

Till årsskiftet lägger jag ner min verksamhet så du kan fram till dess få köpa ovanstående kurs för halva priset.

Som certifierad Qigong-instruktör, går jag utbildning varje år för någon av mina mentorer. Framför allt min fantastiska mentor – Li Hongshi – kommer ofta en gång om året till Sverige (från Kina). På en av hans utbildningar fick jag träning i hur det går att stänga tankarna och låta kroppsminnena överta funktionen. Detta ledde till min onlinekurs ”Nålsögat – stäng dina tankar”, som har varit en av mina stora hjälpmedel för att övervinna smärtan.

Sedan certifierade jag mig som NLP-coach. NLP betyder NeuroLingvistiskProgrammering och innebär att du genom att lära dig tänka annorlunda kan styra din framtid.

Dessutom tog jag lärar-certifikat inom Reiki healing, något som jag använt mig av för egen vinnings skull – men aldrig kört kurser i. Genom reiki håller jag bort det onda. Varje morgon ger jag mig själv reiki healing.

Det var dessutom DEN som via distans botade mig så att jag slapp dö den där gången 2009. Jo du, 200 personer skickade reiki healing till mig på sjukhuset – på distans – klockan 20.00 den kvällen när allt vände. Läkarna stod villrådiga. Vad hände?

Jag läste näringslära. En läkare har ungefär 8-10 timmar näringslära på skolschemat. Jag har läst närmare 80 timmar och lärt mig massor.

Efter det började jag med näringsdrycker. Varje morgon tar jag en cocktail av Basic och Activizern. Basic främjar min bukspottskörtel så att jag ta emot näring och Activizern ger mig samtliga vitaminer som jag behöver mm.

På kvällen tar jag Restorate som innehåller alla mineraler jag behöver. Och speciellt mangan skriker min kropp efter. Får den inte det, får jag tillbringa timmar med kramp.

Allt detta underlättade för mig men jag hade fortfarande ont. Helst ville jag slippa alla mediciner – även smärtlindring.

Därför gick jag utbildning i hypnos. Med hjälp av självhypnos kan jag således ändra smärtan och orkar för det mesta stå ut – utan medicin.

Gissa om jag är glad för de möjligheter som livet gett mig.

Vill du läsa mer om min resa? Köp då min roman PORTEN TILL FRIHETEN som delvis bygger på min tid på sjukhuset, delvis på delar av min tragiska barndom och ungdom och som är kryddad med lite fiktiv berättelse. Just nu säljer Bokus boken med rabattkod, se länken:

https://www.bokus.com/bok/9789189261129/porten-till-friheten/?msclkid=c16286f4f3871c8d612ae5742139a05a&utm_source=bing&utm_medium=cpc&utm_campaign=Search%20%7C%20DSA%20%7C%20All&utm_term=bokus&utm_content=DSA%20-%20All

Med dessa ord hoppas jag kunna ge dig energi att våga gå utanför de traditionella ramarna och därmed bli friskare i vardagen.

Stort lycka till!

Monica