Böcker, Skriva

Nya råmanus klara

Nya råmanus klara

Som du säkert vet har jag lagt ner min verksamhet med 30 onlinekurser.

Samtliga dessa har jag antingen tidigare skrivit fackböcker om, eller så ska jag ge ut nya fackböcker kring ämnet.

Nu kan jag glädjande berätta att råmanus till följande fackböcker är klara:

 • Struktur
 • Skriva spänning
 • Öka din försäljning
 • Hållbar planering

Det innebär att jag har grundpålen för dessa fackböcker men mycket arbete återstår, givetvis. Innan det blir ett godtagbart manus, måste jag lägga till och ta bort texter. Detta är något som jag ska ägna min tid åt till hösten. Förhoppningsvis genom att resa ner till Spanien och skriva. Vi får se.

På tur står nu fackböcker i följande ämnen:

 • Outlook
 • Planera ditt skrivande
 • Smekmånad livet ut – En bok för alla parrelationer om vardagsskapet och kommunikationen
  (jag har skrivit klart mitt manus för denna och det är nu ute hos utvalda testläsare med spetskompetens i ämnet)
 • Nålsögat – lär dig stänga tankarna
  Jo det går faktiskt. Något som jag lärt av min kinesiske mentor för över tio år sedan och sedan gjort om till västerländskt bruk och kört kurser i
 • Lär dig måla – om flera olika tekniker
 • Bli en mer fokuserad golfare genom mental träning och specifika rörelser
 • Chi Neng Qigong som hjälper din kropp må bra

Samtliga dessa kurser ska läggas ner innan juni månad är utgången och därför måste jag kämpa med att skapa snabba råmanus för mina kommande fackböcker. Så min tid är tuff eftersom jag även håller på att packa inför en stor flytt i augusti.

Ha en fortsatt fin vecka!

Monica