Böcker, Skriva

Akademin: Professorn av Maria Storm – recension

Akademin: Professorn av Maria Storm – recension

Format: E-bok

Antal sidor: 22

Utgivningsdatum: 2023-11-09

Förlag: Seraf sensuell

Del: del 3 i serien

ISBN: 9789189817852

Recensionsex: Nej

Denna läste jag som ett led i mitt eget skrivande. Behövde få lite tips kring kärleksscenerna och valde därför en erotisk novell. De flesta erotiska noveller jag har läst, har varit mycket dåligt skrivna men den här är värd att läsa.

Typ av bok: Erotisk novell i en serie. Detta är del 3. Jag har inte läst övriga delar

Hur fångade novellen mig: Den är välskriven.

Maria Storm är en pseudonym för en svensk författare som i sina erotiska noveller vill utforska lustfyllda scenarion i modern anda. Enligt Maria får erotik gärna innehålla en gnutta romantik, feelgood och till och med mörker, för att få en känsla av närhet och mångfald i åtrån. Allra helst skriver hon om heta stunder av den förbjudna sorten för att skildra de nervkittlande och njutningsfulla möten man ofta bara kan nå i fantasin.

VILKEN är själva handlingen: Sonja behöver en partner för att starta upp ett forskningsprojekt. 

Baksidestexten – tagen från nätet

”Sonja är desperat. Akademin har erbjudit ett forskarstipendium, men för att starta upp det nya projektet behöver hon en villig partner. Men att hitta en sådan verkar vara ett omöjligt uppdrag. Det vill säga ända tills hon snubblar rakt in i professor Isac Ljunggrens hårda bröstkorg.

Han som aldrig ser åt hennes håll annars, erbjuder sig plötsligt att hjälpa till. Snart krackelerar professor Ljunggrens känslokalla och kontrollerade fasad och Sonja får se en helt ny sida av honom. En rykande het och syndig sådan …” 

Mest positivt

Lättläst. Välskriven. Helt klart att det är en erfaren författare som under psedonym skriver erotik.

Några valda texter ur boken

Normalt brukar jag ge några textsnuttar ur en bok. Men den här lilla novellen som är erotisk, bör du läsa själv. Den finns även som ljudbok.

Summering

En välskriven text som får 3 av 5 pennor. Om du gillar att läsa erotik, tycker jag att du ska prova denna. Den är mycket välformulerad.

Vid pennan

Monica