Okategoriserade

Kreativiteten blommar … och jag har blivit intervjuad …

Kreativiteten blommar … och jag har blivit intervjuad …

Radiointervju idag med Malmökanalen. Så spännande och roligt. Återkommer om tid för NÄR intervjun sänds.

Den gjordes med anledning av att jag släppt min 70e fackbok – SKRIVA FACKBÖCKER mm. Jag återkommer och berättar om när sändningen blir.

 

Oj så roligt! Äntligen har jag kommit igång med mitt målande igen. Varje tisdag kommer vi i en hantverksgrupp här på Bovieran att träffas för att skapa kreativitet. Tisdagen den 16 januari började vi. Vi var några stycken som alla hade något i händerna. Det målades, virkades, färglades, klipptes till mönster och mycket annat. Själv påbörjade jag en liten akvarell som du kan se här.

Varje måndag kör jag Chi Neng Qigong-kurs med mental träning här på Bovieran. Det kommer jag att fortsätta med i femton omgångar.

Tisdagarna spelas det boule och på onsdagar fikar vi tillsammans. På fredagar har vi AW (after work) eller IW (innan weekend) och träffas då i gemensamhetslokalen i vinterträdgården för att ta en fredagsdrink ihop.

Förutom allt detta, skriver jag så det ryker. Eller redigerar, rättare. Det är mycket nu.

Två av mina romaner har gått till förlag. En är sedan tidigare utgiven – PORTEN TILL FRIHETEN – och den har mycket miljöbeskrivningar från Malmö.

Är du bosatt eller har kopplingar till Skåne, känner du garanterat igen dig. Missa den inte!

Även nästföljande romaner har kopplingar till Malmö. Romanen ELVIRA OCH STIG utspelar sig från seklets början till idag och bygger helt på en sann historia. En härlig feelgood-/relationsroman, jag lovar.

Romanen MAMMA LÅT MIG LEVA har, förutom Malmö-kopplingar, även utfärder till Polen.

Missa inte att läsa dem om du gillar Malmö!

Monica