Böcker

Min roman PORTEN TILL FRIHETEN

Min roman PORTEN TILL FRIHETEN

Om du inte har läst min roman, som bygger på en sann historia och delar ur mitt eget liv, får du här en liten föraning.

Med andra ord; Välkommen till en resa genom livets labyrint, en resa som sträcker sig genom den sanna relationsromanen “Porten till Friheten”. I denna bok, delar jag med mig av min livshistoria och mina erfarenheter från barndom och ungdom. Jag har valt att sätta ord på delar av mitt liv och därmed bygga en bro mellan mig och dig.

För var och en av oss är våra liv en odyssé i ständig förändring, en berättelse där varje kapitel bär på unika ögonblick, prövningar och triumfer.

Genom att skriva om dem, öppnade jag dörren till mitt inre universum och inbjuder dig att läsa “Porten till Friheten” – att dela min resa, förstå mina val och upptäcka den rika mångfalden av mänskliga upplevelser.

I “Porten till Friheten” har jag beträtt den litterära världen, en plats där ordens kraft har blivit ett verktyg för utforskning och befrielse. Nu vägleds du in i mitt liv.

Jag hoppas att “Porten till Friheten” blir en nyckel till förståelse, empati och frihet. Häng med mig på resan!

 

Nu hoppas jag att du blir sugen på att läsa den!

Monica