Måla

Kraften i autenticitet i konstvärlden

Kraften i autenticitet i konstvärlden

Som du säkert har läst, har jag äntligen börjat måla igen.

Konsten du skapar måste spegla ditt sannaste jag.

Det handlar inte om att skapa konst för försäljning eller att efterlikna någon annans stil. Det handlar om din röst, din stil, din passion. När din konst är med autentisk representation av vem du är kan du tänka på följande:

  • Den är uppriktig och personlig.
  • Din kreativa process är njutbar, inte plågsam. Du målar för att du älskar det du gör och hur du gör.
  • Den garanterar lång livslängd på din konstnärliga resa.

Autenticitet handlar inte om ny, fräsch originalitet. Det handlar om sanning. Näring för själen är att hitta din sanning och uttrycka den genom konst. Originalitet är imponerande, men det är autenticitet som berör människor.

Så när du hittar din röst i konsten, kommer den från ditt inre jag. Det är DIN konst – ingen annans.

Själv är jag mest känd för mina frukter och grönsaker. Här kan du se en av mina målningar som jag just nu har hängt upp på kontoret. Det är en av få oljor som jag har kvar. Resten är sålda.

De första veckorna har jag kommit igång med några skisser till akvareller.

Så himla mysigt. Vi träffas varje tisdag i hantverksgruppen här i Bovieran. Verkligen något att se fram emot.

Monica