Böcker, Skriva

Kort föreläsning på Julboksmarknaden

Kort föreläsning på Julboksmarknaden

Den 16 december 2023 var jag på julboksmarknaden med Författarcentrum Syd.

Då lanserade jag min fackbok SKRIVA FACKBÖCKER (som du kan köpa här: https://bokforlaget.com/produkt/skriva-fackbocker/).

En femminuters presentation fick jag också. Den får du här i bilder.

Dessutom har jag fått uppdraget att köra 15 lektioner i Chi Neng Qigong och därför kommer jag även att prioritera min fackbok MENTALA VITAMINER MED CHI NENG QIGONG. Den innehåller inte bara tips för dig som vill må bra, bli rörligare, minska stressen och lära dig qigong utan även ett antal andra spännande verktyg som exempelvis mindfulness, avslappning, självhypnos och mycket mer.

Så se fram emot en spännande vår med några nya boksläpp!

Monica