Böcker, Hypnos och mental träning, Må bra, Onlinekurser, Projekt, Utveckling

Min nya fackbok ”Mentala vitaminer med Chi Neng Qigong”

Min nya fackbok ”Mentala vitaminer med Chi Neng Qigong”

Jo jo, den börjar likna något. Jag trodde att den skulle vara på ca 30.000 ord men är redan uppe i 26.000. Se bild!

Fördelen är att jag samtidigt kör min sista live-kurs i Qigong. Varje måndag har jag 20 deltagare som jag tipsar om Chi Neng Qigong. Tillsammans tränar vi.

OBS!
När jag skriver detta har jag faktiskt ökat antalet ord till 38.762, dvs med alla bilder blir det närmare 400 sidor (i pocket-format). Formatet ska givetvis ändras.

De har efter några veckor fått lära sig mycket kring mental träning. Hur de ska stå (utgångsställning) och samtidigt meditera de åtta verserna. De kan du höra här: ping singt die 8verse.mov – YouTube

Kineserna sjunger nämligen detta.

De har lärt sig uppvärmning och den lite enklare metoden Swai La Qi. Sedan har vi tränat på två av fem delar i Chi Neng Qigongs Lift up Qi; Öppnings- och Stängningsdelen.

De har fått lära sig skillnaden mellan avslappning och avspänning. Vet du vilken skillnaden är?

Jag kan avslöja att avslappning handlar om kroppen och avspänning om knoppen. Med andra ord har jag gjort övningar för avspänning baserat på grupphypnos.

Nu fortsätter jag skriva min bok med tydliga bilder för övningar som gör att du kan må bra, minska stressen, träna qigong, mindfulness, avslappning och avspänning.

Monica