Effektivitet, Hypnos och mental träning, Kommunicera

Skapa samstämmighet med din inre verklighet och öka din kreativitet

Skapa samstämmighet med din inre verklighet och öka din kreativitet

När du befinner dig i ett tillstånd där din hjärna är inkoherent, analyserar du. Men om du väljer att – genom meditation – gå utanför kropp, plats och tid, blir hjärnan strukturerad och du uppnår kreativitet. Det är då hjärnorna förenas och samarbetar och du känner dig hel.

Detta är innebär att du, när du befinner dig i ett tillstånd av hög beta-nivå, upplever att den yttre verkligheten är mer verklig än den inre. Dina hormoner skapar ett beroendeframkallande tillstånd, ökar dina rädslor och din hjärna passar på lejonet som finns runt hörnet. Ska du fäkta eller fly?

Tittar du på TVs olika program, allt från filmer till nyheter, blir du än mer övertygad. Beta-nivån skapar rädslorna, du vågar inte blunda eller gå in i din inre verklighet. Detta är något som vi levt med sedan antiken – rädslan för att om du blundar kan något farligt hända dig.

Men det lustiga är att det är just då du borde gå in i dig själv med hjälp av meditation. Vid meditationen ändrar du humör, temperament och tillåter en ny personlighet växa fram.

Lycka till med ditt skapande!

Våga slappna av, meditera och se vad du kan hitta inombords. Själv gör jag gärna detta med hjälp av Chi Neng Qigong. Att vara inne i min kropp och själ, skapar framför allt ett lugnt.

Monica Ivesköld
Milord Inspiration (ingår i Resultat Direkt)