Okategoriserade

Effektiv städning av din bostad när du flyttar

Det är jobbigt att städa när man ska flytta därför finns det lite knep man kan ta till.

Det finns en kvinna som driver en skönhetssalong som är mycket pedantisk. Hennes tips är att numrera alla kartonger så att man vet vilken kartong som tillhör vilket rum. Tex numrera alla köksprylar med 1 då vet du att alla kartonger där det står en etta på tillhör köket. Du ska också på kartongen skriva upp exakt vad som finns i varje kartong så du inte behöver leta runt bland alla kartonger som har en etta om det är en speciell kastrull du letar efter.

Har du inte många saker hemma så behöver du inte numrera på detta sätt. Då räcker det med att du varvar handskar med ömtåliga produkter så att inget går sönder. Sedan kan du bara bära ut dessa kartonger eller ännu lättar svarta stora soppåsar. Då kommer det gå fort och bli väldigt enkelt för dig. Innan du gör allt detta ska du också anlita en mäklare och hitta bostad innan du börjar städa. När du väl har skrivit under ditt avtal att du är köpare av bostaden då kan du verkligen plocka alla dina grejer och flytta till din nya bostad hur enkelt och smidigt som helst.