Böcker, Redigera, Skriva

Vad händer med min roman med arbetsnamnet ELVIRA?

Vad händer med min roman med arbetsnamnet ELVIRA?

Jag har nu skrivit om massor i detta manus. Och för fjorton dagar sedan fick några författare läsa delar av ELVIRA. Det var sidorna 206-223. Kapitel som handlade om skolminnen, arbeten, äktenskapsannons och en komplicerad man som tittar för djupt i flaskan och som misshandlar sin familj.  En sann men ganska ruskig historia med andra ord.

Det är många kapitel kvar innan jag kan skicka den vidare till förlag. Men jag är på väg …

Denna roman börjar som feelbad men jag kan verkligen lova att den slutar som feelgood. Det är en relationsroman som bygger på en sann historia. Verkligheten överträffar dikten, sägs det. Och det stämmer med denna roman.

Just nu har jag fokus på min flytt i augusti. Men sen lovar jag att många av mina böcker, både romaner och fackböcker ska publiceras.

Ha en ljuvlig juni månad och var rädda om varandra!

Monica