Böcker, Bokrecension, Skriva

Boksläpp av SKIMRA NU på Franskans Creperia i Rörum den 14 oktober

Boksläpp av SKIMRA NU på Franskans Creperia i Rörum den 14 oktober

En stor händelse i mitt liv, kan jag lova. Efter all stress med flytt och uppackning, bjöd underbara Elisabeth Lendelund mig till Rörum och lanseringen av antologin.

Jag bodde således med min älskade Brownie på Rörums Gårdshotell fredag till lördag. Här kan du kika på detta underbara hotell: Rörums Gårdshotell – Bed & breakfast och boende på Österlen (rorumsgardshotell.se)

Hotellet låg intill Rörums kyrka med vindunderlig utsikt över Österlen:

Lanseringen av boken SKIMRA NU skedde på Franskans Creperia (som hade sin stora dag den 15 oktober i samband med invigningen). Här kan du se mer av denna lilla ljuvel som ligger granne med hotellet i Rörum: https://franskans.n.nu/

Det var flera av författarna som deltog i lanseringen samt bokrecensenter och -bloggare.

Antologin SKIMRA NU, som du kan läsa mer om här, kommer jag att recensera så snart jag läst klart den. Det är en bok baserad på känslor med noveller av 13 författare. Här kan du läsa om den: Skimra nu – en antologi – Skimra.nu

Redan när jag fick boken i min hand, ökade spänningen inför läsningen. Den är som sammet i omslaget. Kan dessutom slå ett slag för Elisabeths två underbara romaner. Du ser dem nedan:

Dessa har jag tidigare recenserat och recensionen för bok nr 2 – Jonnas bok – kan du läsa här:

Tankar får först tår, sedan fötter och därefter växer benen ut – Jonnas bok av Elisabeth Lendelund – recension – resultat-direkt

Jag återkommer med recensionen så snart jag läst novellerna.

På Franskans Creperie fanns godsaker, må du tro. Exempelvis denna ljuvliga cider som serveras i kopp. Här ser du flaskan med cider och en av novellförfattarna. Dessutom kan du låta ögonen njuta av den Galett med fänkålssalami som jag valde att äta fredagskväll. Gudomlig!

Högtidligheten vid boksläppet:

Ovan ser du några av alla de bilder jag tog.

Tusen tusen tack, @elisabethlendelund och @skimra_nu_förlag för denna oförglömliga helg.

Monica