Effektivitet, Kommunicera, Onlinekurser, Planering, Programvaror, Projekt

Verktyget KanbanFlow – vill du vara med mig och testa det?

Verktyget KanbanFlow – vill du vara med mig och testa det?

Åh så sugen jag är att testa detta verktyg. Kanske har jag tid och ork under 2024. För nog ser det spännande ut?

Jag har – som du kanske vet – arbetat med Business Process Management System i många år som certifierad verksamhetsanalytiker. Och för oss som har fått uppleva detta fenomen, räcker inte riktigt vanlig kalender till. Nej, vi vill se VARJE aktivitet som är på gång och exakt VAR den befinner sig.

När jag jobbade som projektledare var jag tvungen att ha koll på varenda liten detalj. Idag när jag endast jobbar som författare, behöver jag inte längre se andras aktiviteter såvida de inte påverkar mitt skrivande. Men jag hade varit vansinnigt tacksam om jag kunde se exakt var alla mina projekt befinner sig. Vem som gör vad i dem (om det är externa resurser tillsatta) och var jag själv befinner mig i de olika aktiviteterna. För många punkter är det på gång för varje skriv-projekt.

Här ser du en underbar och tydlig bild från verktyget KanbanFlow och det finns faktiskt en gratis-version av programmet att ladda ner. Jag lovar återkomma med fler detaljer när jag testat det. Och det tänker jag göra i samband med årsskiftet när jag ändå skapar min årsplanering. Kanske vill du också vara med då? Varför inte göra det tillsammans med mig i en enkel digital kurs? Ja jag vet att jag gått i pension, men det är betydligt roligare att göra vissa saker tillsammans, eller hur?

Om du granskar ovanstående bild, ser du följande:

  1. Alla punkter på din Att-göra-lista
  2. Alla aktiviteter som ska göras denna vecka
  3. Allt som är igång och finns under ’pågående’
  4. Allt som är klart

Tre av ovanstående punkter funkar utmärkt i min digitala kalender, dvs punkt 1, 2 och 4. Och givetvis kan jag programmera Outlook-kalendern så att jag även tydligt kan se VILKA punkter jag har igång (och mycket mer). Men anledningen till att jag vill testa detta verktyg är just överskådligheten.

Vill du vara med och testa verktyget och samtidigt lägga in alla dina skriv-projekt eller andra projekt i det?

I så fall, häng med mig digitalt. Vi möts via Zoom. Där berättar jag mer för dig. Sedan får du en uppgift att göra tills vi träffas nästa gång.

Jag tänker mig att vi träffas två gånger. Dels för att lägga in samtliga projekt, dels för uppföljning. Vad tror du om det?

Detta lovar jag att vi kan göra tillsammans den 27 december kl 12.00-12.45.

På mötet beslutar vi nästa möte.

Om du vill hänga med, boka dig via länken nedan:

Planering av alla projekt i ett gratisprogram (simplesignup.se)

Priset är endast 250 kronor inkl moms.

Jag lovar en spännande upplevelse!

Välkommen!

Monica